Salutació del president

Des de l’empresa municipal de Mercats de Tarragona us donem la benvinguda a aquesta pàgina web, un espai que se suma a la resta d’accions encaminades a garantir la transparència i la participació ciutadana.

Els mercats municipals s’han convertit en referents de la vida social, comercial, cultural i econòmica de la ciutat de Tarragona. Tradicionalment, han actuat com a espais de trobada, però darrerament també s’ha accentuat el seu vessant més social i s’ha posat de manifest la seva capacitat per entendre i adaptar-se a les necessitats de la societat.

Des de l’empresa pública de Mercats de Tarragona apostem de manera clara i decidida per consolidar tots els mercats fixos i ambulants de la ciutat com a referents del comerç de proximitat i de qualitat; i com a eixos de dinamització econòmica, social i cultural.

Tenim molt clar que ser fidels a les tradicions és tan important com mirar el futur i, per això, una de les nostres principals prioritats és adaptar tots els mercats municipals a les necessitats dels clients i clientes; i afrontar els nous reptes que presenta la societat.

Totes les actuacions de millora contínua als mercats municipals es posen en marxa amb la participació i la complicitat de tots els agents implicats. Gràcies a l’extraordinària feina de totes i tots els paradistes, els mercats de Tarragona han garantit el seu servei d’abastament d’aliments malgrat les enormes dificultats sobrevingudes per la pandèmia de la COVID-19.

Els mercats municipals són espais segurs i continuen esdevenint l’ànima i el motor del centre i dels barris de la ciutat de Tarragona. Tots ells disposen de professionals amb una llarga tradició i experiència que ofereixen una àmplia oferta de productes de proximitat i un tracte excel·lent.

DÍDAC NADAL ABAD

President de l’empresa pública de Mercats de Tarragona
Didac Nadal