20/12/2021

AFANOC instal·larà un punt de venda de gorres i articles solidaris al Mercat Central

Estarà ubicat a la parada de La Teca i la Meca en horari de 9.00 a 14.00h. Una travessa solidària o la venda de calendaris són altres iniciatives impulsades enguany en favor de l’entitat

AFANOC Mercat Central

L’associació AFANOC, que treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, instal·larà un punt de venda de gorres, calendaris i articles solidaris al Mercat Central dimecres 22 de desembre. El punt de venda estarà ubicat a la parada de La Teca i la Meca en horari de 9.00 a 14.00h.
 
Paral·lelament a la implicació del Mercat Central, també s’han dut a terme altres iniciatives solidàries per tal de recaptar fons per a l’entitat. D’una banda, el Grup Nima Automoció ha adquirit 500 gorres d’AFANOC per incloure-les als lots de Nadal dels seus treballadors, mentre que els beneficis del tradicional calendari solidari dels Mossos d’Esquadra aniran també destinats a l’entitat.
 
El president de l'empresa pública de Mercats, Dídac Nadal, ha insistit en el fet que "el component social i de caire benèfic ha tingut un paper fonamental al dia a dia de la nova etapa de l’empresa municipal de Mercats". De la mateixa manera, Nadal ha recordat que "totes les entitats sense ànim de lucre de la ciutat tenen obertes les portes dels Mercats per donar a conèixer les seves iniciatives solidàries". 
 
 
Travessa solidària #MontblancMóra
D’altra banda, la primera edició de la Travessa solidària #MontblancMóra, impulsada per l’ultrafondista montblanquí Joan Roig, es va celebrar el passat 27 de març del 2021 i va aconseguir recaptar un total de 6.520,51€ per a l’AFANOC. Davant aquest èxit, l’organitzador va decidir impulsar una segona edició, que es durà a terme el pròxim 5 de febrer del 2022.
 
La travessa, que és de gairebé 100 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell, començarà a Montblanc i creuarà les muntanyes de Prades, Albarca, la Morera del Montsant, Cabacés, la Figuera, el Molar, Garcia, Móra d’Ebre, fins Móra la Nova. Durant el recorregut s’hi sumaran més participants, els quals faran trams concrets.
 
L’objectiu d’aquesta iniciativa solidària és recaptar diners per ajudar l’AFANOC. Per aconseguir-ho, s’ha obert un esdeveniment al web https://www.migranodearena.org/reto/travessa-solidaria-montblancmora
 
 
Sobre AFANOC

L’AFANOC treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. L’associació està al seu costat durant tot el procés de la malaltia, donant una atenció psicosocial integral des del seu inici, durant el tractament als principals hospitals de referència (Hospital Materno infantil de la Vall d’Hebron i el Sant Joan de Déu), en la seva estada a la Casa dels Xuklis i també quan marxen a casa, apostant pel suport al territori amb delegacions a Tarragona i Lleida. Aquesta atenció la proporciona de forma totalment gratuïta.
 
La Casa dels Xuklis és un recurs d’allotjament temporal amb 25 apartaments que acull les famílies que han de viure durant un període de temps (segons criteri del metge referent) a la ciutat de Barcelona perquè el seu fill/a pugui rebre el tractament als hospitals de referència.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Jocs Torreforta
22/07/2022

Una zona de jocs davant del Mercat de Torreforta, nova actuació dels pressupostos participatius que veu la llum

L’execució del projecte, presentat a la Conselleria de Participació per l’Associació de Venedors de l’espai comercial, s’ha coordinat des de l’Empresa Municipal de Mercats. Una plantada col·laborativa impulsada per Parcs i Jardins completa les accions per convertir l’espai en un punt de trobada per al públic familiar.

Ves a la noticia
Campanya Mercat Bonavista
07/07/2022

Els Mercats de Tarragona i l'AEQT impulsen una campanya informativa d'actuació en cas d'emergència al Mercat de Bonavista

La iniciativa contempla la instal·lació de tòtems informatius, la renovació de la senyalització horitzontal de l’espai i la distribució de tríptics informatius a paradistes, veïns i clients. La tanca de gran format ubicada al mercat també s’aprofitarà com a suport comunicatiu del projecte. El projecte ha comptat amb la complicitat del teixit social i veïnal del barri.

Ves a la noticia
lavabos
05/07/2022

S'obren al públic els nous lavabos del Mercat de Bonavista

Estaran a disposició de veïns, paradistes i clients cada diumenge en horari de mercat. L’actuació s’afegeix al pla de millora i manteniment de l’espai iniciat l’any passat.

Ves a la noticia