HISTÒRIA I CIUTAT

Treballem per fer dels Mercats de Tarragona un motor social, comercial i cultural de la ciutat

SOBRE NOSALTRES

Mercats de Tarragona és l’empresa municipal que gestiona serveis relacionats amb el comerç periòdic i sedentari, aparcaments i activitats socioculturals a la ciutat de Tarragona. Actualment gestiona 4 unitats de negoci:

Icon Mercats

Mercats públics

Mercat Central de Tarragona i Mercat de Torreforta

Icon Mercadets

Mercadets

Corsini, Fòrum, St Salvador, St Pere i St Pau, St Quadrat, Torreforta, Bonavista, Catedral, La Móra i Pagesia

Icon Aparcaments

Aparcaments

Corsini

Icon Fires

Fires

Mercat de Nadal, Fira de l'artesania, Carilló, Mercat de Contes, Vella Quaresma, Marxandatge Sta Tecla, Fira de l'oli, Fira del vi

MISSIO

MISSIÓ

Contribuir a la cohesió social, ser comerç de proximitat i fomentar l’economia local.

VISIÓ

Ser l’ànima de la ciutat i dels barris, un motor del comerç de proximitat i un referent en salut i sostenibilitat.

VISIO

VALORS

Uns valors de mercat per definir-nos i compartir amb la ciutat.

Mercats sostenibles

Aconseguir espais amb arquitectura i urbanisme amables que al mateix temps siguin integradors d’energies renovables, de reducció de costos de transport i que fomentin l’ús d’envasos renovables, reutilitzables o multi ús.

Mercats integradors

Espais integradors actuant com a instruments de socialització per als nouvinguts, permetent la integració al mercat laboral de persones amb discapacitats i esdevenir un motor de relacions socials i de dinamisme del barri on s’està ubicat.

Mercats responsables

Fomentar la compra responsable dels productes agroalimentaris de qualitat. Aconseguir que siguin espais de cooperació empresarial, on es distribueixin els productes de proximitat i on es garanteixin sempre els accessos de persones amb mobilitat reduïda. Així aconseguirem uns espais de responsabilitat amb la nostra societat.

Mercats saludables

Espais on s’ofereixin productes i alimentació de qualitat, frescos i saludables. Incidir en la difusió d’hàbits saludables, de bones pràctiques culinàries i dietètiques, perquè són un exemple en qüestió d’higiene alimentària i afavoreixi una experiència agradable i enriquidora per al consumidor.

Mercats festius

Punt de trobada de dinamització social i cultutal tot l’any. Espais creadors de sinèrgies entre els diferents motors ciutadans de la ciutat.

NOSALTRES
NOSALTRES