13/11/2023

Arrenca la 19a Cursa Sant Silvestre i la 6a campanya de donació 'Sang Silvestre'

El Mercat Central de Tarragona ha acollit, un any més, la presentació d’aquesta tradicional cursa popular i serà el punt de recollida dels dorsals del 29 al 30 de desembre.

La cursa es farà el 31 de desembre i per sisè any consecutiu torna la col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Tarragona, la ‘Sang Silvestre’

Cursa Sant Silvestre i campanya donació Sang Silvestre

Aquest matí el Mercat Central de Tarragona ha estat l’escenari, un any més, de la presentació de la 19a cursa de Sant Silvestre que se celebrarà el pròxim 31 de desembre. El Mercat col·labora de nou en els premis de la cursa i la parada ‘La Teca i la Meca’ serà el punt de recollida dels dorsals els dies el 29 al 30 de desembre, en horari de 10 a 20 h. El diumenge 31 de desembre el Mercat Central romandrà tancat. 

 

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de la presidenta de Mercats i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan; el conseller d’Esports, Berni Álvarez, el president del Club Esportiu Tarragona Fondistes, Josep Maria Estelrich i la coordinadora d’Equips Mòbils i Donació Interna del Banc de Sang i Teixits, Dra. Núria Vilanova.

 

Montse Adan ha destacat que “per a l’empresa Mercats és una satisfacció tornar a col·laborar amb la cursa Sant Silvestre i ser partícips d’aquest esdeveniment que combina valors esportius, salut i solidaritat”.

 

Aquesta edició permet la inscripció de fins a 2.100 corredors i corredores en un recorregut urbà de 6,5 km. La sortida i arribada de la cursa serà al barri del Serrallo i el recorregut passarà per la Part Baixa i el Port de Tarragona.

 

Les inscripcions es podran realitzar del 15 de novembre al 24 de desembre, o fins a exhaurir les inscripcions, a través del web www.athleticevents.net. Com en edicions anteriors i per sisè any consecutiu, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits, es posa en marxa la campanya ‘Sang Silvestre’, una forma solidària d’inscriure’s que consisteix en aconseguir una de les 250 inscripcions gratuïtes fent una donació de sang a l’Hospital Joan XXIII. Aquesta campanya de donació de sang s’inicia del 15 de novembre fins al 9 de desembre, o fins a exhaurir les 250 inscripcions gratuïtes.  

 

L’edició de la cursa d’enguany és solidària amb l’Associació #Epilep, si jo puc, tu també, Lliga Contra el Càncer i la Fundació Bonanit. Les empreses Signo i TAC12 patrocinen la bossa del corredor. 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

La fira d'abril s'ha estrenat amb el viatge d'obertura de la nòria
26/04/2024

La fira d'abril s'ha estrenat amb el viatge d'obertura de la nòria

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, la presidenta de Mercats i consellera de Comerç, Montse Adan, i les entitats participants a la Fira, han realitzat el viatge inaugural de la Nòria de 33 metres La Fira recupera amb força la programació musical i d’oci prevista per als dies de l’esdeveniment

Ves a la noticia
La Fira d'Abril torna a Bonavista del 30 d'abril al 5 de maig
11/04/2024

La Fira d'Abril torna a Bonavista del 30 d'abril al 5 de maig

En aquesta edició se celebra el 30è aniversari de la Fira, s’instal·laran un total de dotze casetes en una superfície de 13.000 m2 La Fira d’atraccions serà durant deu dies a partir del divendres 26 d’abril, i una de les novetats és la instal·lació d’una nòria de 33 metres d’alçada

Ves a la noticia
Tarragona Centre Comercial Obert
18/03/2024

El projecte "Tarragona centre comercial obert" estrena nova imatge gràfica

El conjunt d’actuacions comptaran a partir d’ara amb un logotip global creat pel dissenyador Francesc Farré

Ves a la noticia