24/08/2023

Arrenquen els Mercats Festius de Santa Tecla

Des d’avui 24 d’agost i fins el proper 9 de setembre es poden adquirir els productes de la festa al Mercat Central, Mercat de Torreforta i mercadets de la ciutat. Presentant un tiquet de compra igual o superior a 5 euros es poden aconseguir els productes a preu especial.

mercats festius mc

Des d’avui 24 d’agost i fins el proper dissabte 9 de setembre els mercats i mercadets de la ciutat es converteixen en els Mercats Festius de Santa Tecla. Un any més, els Mercats de Tarragona s’impliquen en la festa major i es converteixen durant 16 dies en punt de trobada dels elements de marxandatge de Santa Tecla. La samarreta, la polsera, el mocador, la bossa o les tradicionals figures de goma són alguns dels més de vint productes festius que es podran trobar al Mercat Central, Mercat de Torreforta i mercadets municipals. Cal recordar que als punts de venda dels mercats i mercadets de la ciutat, els productes festius es podran adquirir a preu especial presentant un tiquet de compra igual o superior a 5 euros.
 
Al Mercat Central de Tarragona el punt de venda estarà ubicat a la parada de La Teca i la Meca i estarà obert de dilluns a dissabte de 8.30 a 21.00 h. Pel que fa al Mercat de Torreforta, la venda de productes serà de dimarts a dissabte d’11.00 a 13.00 h. Finalment, els punts de venda als mercadets s’habilitaran de 9.00 a 14.00h els següents dies:
 

  • Divendres 25 d’agost: Sant Pere i Sant Pau.
  • Dissabte 26 d’agost: Fòrum.
  • Diumenge 27 d’agost: Bonavista.
  • Divendres 1 de setembre: Sant Pere i Sant Pau.
  • Dissabte 2 de setembre: La Móra.
  • Diumenge 3 de setembre: Bonavista i Catedral.
  • Divendres 8 de setembre: Sant Salvador.
  • Dissabte 9 de setembre: Plaça dels Carros.
     

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs mercat central
14/03/2024

Els Tres Tombs se celebraran diumenge amb la novetat d'un carro adaptat a persones amb mobilitat reduïda

L’interior del Mercat Central acull enguany l’exposició d’una carreta de principis del segle XX amb un bot de pesca domèstica. Dissabte el matí la Plaça Corsini acollirà el tradicional sorteig de la panera dels Tres Tombs.

Ves a la noticia
Aparcament Corsini
14/03/2024

L'Aparcament Corsini actualitza les seves tarifes

S'equiparen així a les tarifes de la resta d'aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
actes aniversari MC
12/03/2024

El Mercat Central celebra dissabte el 7è aniversari amb una degustació popular i un tast de vins

L’OPP Peix Blau Tarragona cuinarà 1000 racions de fideuà i de seitó fregit el migdia a Plaça Corsini. A la tarda, l’enòleg tarragoní Pol Aluja oferirà un maridatge de vins de les 4 D.O. de la província de Tarragona a l’interior del Mercat. Una dotzena de pollets de gran format il·lustrats per Edu Polo serà un dels reclams infantils durant els dies de Pasqua al Mercat.

Ves a la noticia