22/06/2022

El 30 de juny finalitza el termini de renovacions als mercadets

Acaba el termini per presentar la documentació per sol·licitar renovacions, ampliacions, reduccions, canvis de lloc de parades dels mercadets i altes d’aquells interessats/des que pertanyen a la borsa.

Mercadet Corsini

El proper dijous 30 de juny finalitzarà el termini per presentar la documentació per sol·licitar renovacions, ampliacions, reduccions, canvis de lloc de parades dels mercadets i altes d’aquells interessats/des que pertanyen a la borsa.

Cal recordar que aquells nous titulars de les autoritzacions en base a les passades adjudicacions han d’aportar la instància de renovació, la declaració responsable i el document de protecció de dades (oficines o pàgina web). També cal recordar que serà necessari la renovació de l’autorització per tal que aquesta autorització sigui vigent, aquells titulars que no realitzin l’autorització, s’entendrà que s’extingirà la mateixa.

Cal presentar tota la documentació alhora i de forma conjunta, de manera presencial a les oficines dels Mercats de Tarragona (Passatge Cobos 4, Tarragona) o per correu electrònic mercadets@mercatsdetarragona.cat. 

Per últim, també us indiquem que a partir del mes de juliol s'obrirà el termini per sol·licitar les transmissions de parades (subhastes) i les adjudicacions de nous llocs. Properament us informarem de la data d'inici d'aquest procediment.

Per qualsevol dubte estem a la vostra disposició: mercadets@mercatsdetarragona.cat / 977 23 15 51.

 

___

 

📆 El próximo jueves 30 de junio finalizará el plazo para presentar la documentación para solicitar renovaciones, ampliaciones, reducciones, cambios de puesto de paradas de los mercadillos y altas de aquellos interesados/as que pertenecen a la bolsa.

Cabe recordar que aquellos nuevos titulares de las autorizaciones en base a las pasadas adjudicaciones deben aportar la instancia de renovación, la declaración responsable y el documento de protección de datos (oficinas o página web). También será necesaria la renovación de la autorización para que esta sea vigente, aquellos titulares que no realicen la autorización, se extinguirá la misma.

🗂️ Hay que presentar toda la documentación a la vez y de forma conjunta, de forma presencial en las oficinas de los Mercados de Tarragona (Passatge Cobos 4, Tarragona) o por correo electrónico mercadets@mercatsdetarragona.cat.

Por último, también le indicamos que a partir del mes de julio se abrirá el plazo para solicitar las transmisiones de paradas (subastas) y las adjudicaciones de nuevos puestos. Próximamente le informaremos de la fecha de inicio de este procedimiento.

Para cualquier duda estamos a su disposición: mercadets@mercatsdetarragona.cat / 977 23 15 51.

Gracias y saludos.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

passeig palmeres
23/06/2022

El Mercat gastronòmic del Concurs Internacional de Focs Artificials no se celebrarà

Les dues úniques propostes rebudes enguany fan inviable la seva realització aquest 2022.

Ves a la noticia
Mercadet Corsini
22/06/2022

El 30 de juny finalitza el termini de renovacions als mercadets

Acaba el termini per presentar la documentació per sol·licitar renovacions, ampliacions, reduccions, canvis de lloc de parades dels mercadets i altes d’aquells interessats/des que pertanyen a la borsa.

Ves a la noticia
mercat gastronomic
09/06/2022

S'obre la convocatòria per participar al nou Mercat gastronòmic del Concurs de Focs de Tarragona

La proposta pren el relleu de l’anterior iniciativa “Sopar sota els focs” amb la voluntat d’oferir una oferta gastronòmica al Passeig de les Palmeres durant els dies de concurs. Com a novetats, hi poden prendre part activitats comercials més enllà de la restauració i s’hi pot participar sense compromís de permanència tots els dies.

Ves a la noticia