13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

mercat de nit

El Mercat de Nit va tancar la seva 3a edició el passat dissabte amb xifres molt positives. 7.000 persones es van aplegar al Mercat Central i Plaça Corsini en el que va ser un dels primers actes festius de Santa Tecla. Al llarg de la nit es van comptabilitzar unes 15.000 racions i més de 5.000 consumicions, les quals es podien aconseguir amb la tradicional moneda oficial del Mercat de Nit: l’”amparitu”.
 
Els paradistes participants al Mercat de Nit van superar les seves previsions amb escreix i mitja hora abans del tancament del Mercat Central a mitjanit, molts d’ells ja havien exhaurit les seves tapes. La festa va continuar a Plaça Corsini fins les 03.30h.
 
D’altra banda, l’aparcament de Corsini va penjar el cartell de complet en alguns moment de la nit a l’omplir totes les seves places disponibles. Cal recordar que la tarifa d’estacionament a l’aparcament durant el cap de setmana és de només 0,50€/hora.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal ha destacat que “sabíem que els tarragonins i tarragonines tenien moltes ganes de recuperar la normalitat i tornar a reviure nits memorables, però la tercera edició del Mercat de Nit ha superat les expectatives més optimistes. Estem molt contents d'haver donat el tret de sortida als actes de celebració de Santa Tecla i estem segurs que l'experiència es consolidarà i es convertirà en una tradició”.
 
Per últim, Nadal ha agraït la implicació del mercat: "el meu més sincer agraïment a tots els i les paradistes que es van bolcar amb la iniciativa, així com a l'equip tècnic de l'empresa de Mercats que durant moltes setmanes han estat preparant cada detall de la jornada. Moltíssimes gràcies també a tots i totes les usuàries que van convertir el Mercat de Nit en una nit històrica".
 
 
 
Èxit dels Mercats Festius
El Mercat de Nit va coincidir també amb el darrer dia dels Mercats Festius. Els punts de venda dels productes de Santa Tecla als mercats i mercadets van estar operatius des del passat 23 d’agost i fins aquest mateix dissabte. El balanç final de vendes ha estat molt positiu en relació a darreres edicions i ha superat les expectatives de les entitats i moltes d’elles van veure com s’esgotaven els seus productes festius.

mercat de nit

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercat de nit
13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

Ves a la noticia
Santa Tecla saludable
07/09/2022

Els mercats i comerços de la ciutat, a punt per Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya de foment d’hàbits saludables durant festes. L’artista Julen actuarà el 14 de setembre a Plaça Corsini en un bingo solidari en favor de la Fundació Estela. La conselleria de Comerç posarà en marxa una iniciativa de dinamització vinculada a la festa major tarragonina i a l’aniversari de l'arribada de la relíquia a la ciutat.

Ves a la noticia
mercat de nit
05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

Ves a la noticia