01/07/2024

El programa "Ets Emblemàtic" amplia el termini d'inscripció de comerços fins el 10 de juliol

Va dirigit a parades, negocis i comerços de la ciutat amb l’objectiu d’identificar establiments singulars. L’acció forma part del projecte ‘Tarragona Centre Comercial Obert’ finançat per la Unió Europea amb fons Next GenerationEU.

next

El programa de transformació digital “Ets emblemàtic”, que pretén identificar aquelles parades de mercat, negocis o comerços de la ciutat que són singulars, amplia el seu termini d’inscripció de comerços fins el proper 10 de juliol. “Ets emblemàtic” té l’objectiu de localitzar, enfortir, difondre les característiques diferencials del comerç de Tarragona i reforçar els valors identitaris de la ciutat, i és una de les 24 accions del programa Tarragona Centre Comercial Obert. El projecte compta amb el finançament de la Unió Europea amb fons Next GenerationEU.
 
Amb els establiments comercials que s’inscriguin al programa s’elaborarà una nova ruta comercial plasmada en un catàleg digital, i els negocis optaran a un programa específic de transformació digital amb eines i servei d’assessorament personalitzat per poder impulsar la seva digitalització. 
 


Formulari d’inscripció
Els establiments comercials, negocis i parades dels mercats que vulguin accedir al programa ‘Ets Emblemàtic’ han de presentar la seva candidatura a través d’aquest formulari online, en el qual han d’indicar aquella característica o característiques que els fa especials. Per ser considerat emblemàtic cal que un establiment reuneixi les següents característiques: dur a terme una activitat singular, tenir una llarga trajectòria i un establiment amb valor patrimonial, històric o arquitectònic.
 
El període per presentar les candidatures finalitza el dimecres 10 de juliol. Posteriorment, una comissió tècnica valorarà les propostes. La comissió estarà formada, entre altres, per experts en comerç de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tarragona, l’empresa pública de Mercats i la Cambra de Comerç. El llistat definitiu s’elaborarà en base als criteris de singularitat del comerç, valor històric de l’establiment i valor patrimonial del local.  
 
 
‘Tarragona Centre Comercial Obert’
La campanya ‘Ets Emblemàtic’ és una de les 24 actuacions del projecte “Tarragona Centre Comercial Obert” de l’Ajuntament de Tarragona, gestionat per l’empresa de Mercats de Tarragona i que va rebre una subvenció dels fons Next GenerationUE d'1,2 milions d’euros, de la línia Mercats Sostenibles destinada a l’execució de mesures de millora en la modernització i digitalització de mercats municipals, àrees comercials, mercats de venda no sedentària i canals curts de comercialització.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

peix
05/07/2024

Tret de sortida de la campanya de promoció del peix fresc al Mercat Central

Durant els divendres i dissabtes de juliol es cuinaran gratuïtament al Mercat catorze varietats de peix diferents. La iniciativa compta amb la participació del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP) i està cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d'Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

Ves a la noticia
txaber mercat central
02/07/2024

El Mercat Central promocionarà el peix fresc de proximitat aquest estiu oferint servei de degustació gratuït

El cuiner Txaber Allué, conegut com El Cocinero Fiel, serà l’encarregat de cuinar al Mercat catorze varietats de peix comprades a les peixateries del recinte. La iniciativa compta amb la participació del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP) i està cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d'Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

Ves a la noticia
next
01/07/2024

El programa "Ets Emblemàtic" amplia el termini d'inscripció de comerços fins el 10 de juliol

Va dirigit a parades, negocis i comerços de la ciutat amb l’objectiu d’identificar establiments singulars. L’acció forma part del projecte ‘Tarragona Centre Comercial Obert’ finançat per la Unió Europea amb fons Next GenerationEU.

Ves a la noticia