21/09/2023

El termini per adjudicar noves parades als mercadets tanca amb 79 persones interesades

69 propostes corresponen a noves adjudicacions mentre que 10 són per transmissions de parades actual.
La ciutat compta amb un total de 10 mercadets diferents que munten sis dies a la setmana.


Mercadet de Corsini

El termini de presentació de propostes del procés d’adjudicacions i transmissions de parades als mercadets de la ciutat ha tancat amb un total de 79 persones interessades. Aquest procediment, que ha tancat aquest mes de setembre, pretén ocupar parades que actualment estan lliures o que vulguin ser transmeses, i forma part del procés de regulació i ordenació que l’empresa de Mercats de Tarragona està impulsant als mercadets de venda no sedentària des de 2021. De les 79 propostes rebudes, 69 corresponen a noves adjudicacions de parades mentre que 10 són per transmissions de parades actuals.

La presidenta de l’empresa de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha destacat que “les quasi 80 propostes rebudes en aquest nova licitació evidencien que els mercadets de la ciutat continuen sent atractius i referents a tot el territori. Un dels objectius principals de l’empresa de Mercats és continuar treballant per construir uns mercadets més amables per a paradistes i ciutadans i en aquest sentit, des de fa temps hem impulsat als deu mercadets de la ciutat, diverses accions de millora vinculats a la neteja, recollida selectiva, seguretat, dinamització comercial, comunicació o digitalització, entre d’altres”.

4 concursos en 4 anys
D’altra banda, cal destacar que en els darrers 4 anys s’han obert 4 concursos d’adjudicacions i transmissions de parades als mercadets municipals amb l’objectiu de facilitar al màxim tant la incorporació de nous paradistes com la transmissió de parades actuals en casos de jubilacions o similars. A més, des de l’empresa de Mercats s’està treballant actualment en una nova ordenança municipal que pretén flexibilitzar encara més les adjudicacions i transmissions de parades.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Fira del vi DO. Tarragona
27/05/2024

La fira del vi DO. Tarragona torna a la plaça Corsini del 31 de maig al 2 de juny

Durant tres dies parades del Mercat Central i establiments oferiran propostes gastronòmiques que complementaran els vins de 16 cellers de la DO Tarragona.

Ves a la noticia
Logo Tarragona Centre Comercial obert
13/05/2024

El projecte ‘Tarragona Centre Comercial Obert’ amplia el termini d’execució fins al desembre 2024

L’empresa pública Mercats de Tarragona ha rebut la notificació per part del Ministeri d’Economia Comerç i Empresa de la concessió d’ampliació de sis mesos del termini per executar el projecte 'Tarragona Centre Comercial Obert' de manera que s’allargarà fins al 31 de desembre de 2024

Ves a la noticia
fira d'abril 2024
10/05/2024

La fira d'abril a Bonavista supera els 65.000 visitants

Les xifres d’afluència i participació de la ciutadania, la implicació de les entitats, l’acollida positiva de la nova ubicació i el bon funcionament general de la Fira són els aspectes més destacats per l’organització. Durant sis dies les cinc casetes instal·lades han estat l’ànima de la Fira esdevenint el punt de trobada i convivència de ciutadania i visitants amb una amplia oferta gastronòmica, musical i d’art.

Ves a la noticia