11/05/2023

Els Mercats de Tarragona col·laboren amb la cursa solidaria "Fun Run" de la Fundació PortAventura

Els clients dels mercats i mercadets de la ciutat podran tenir descompte en la inscripció i entrar al sorteig d’entrades per al parc temàtic. La cursa se celebrarà el 28 de maig i destinarà els seus beneficis a la lluita contra l’ELA.

fun run

Els Mercats de Tarragona col·laboren amb la XI edició de la cursa solidària “Fun Run”, organitzada per la Fundació PortAventura i que recorrerà l’interior del parc temàtic el proper diumenge 28 de maig. Es tracta d’una cursa solidària que enguany destinarà els seus beneficis a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls i Swim for ELA, entitats que treballen per a millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA.


En el marc de la col·laboració, els clients de mercats dels mercats i mercadets de la ciutat podran gaudir d’1€ de descompte en la inscripció de la cursa i al mateix temps entrar en el sorteig d’entrades per a PortAventura Park. Fins el 25 de maig, el Mercat Central, el Mercat de Torreforta i alguns mercadets municipals comptaran amb un codi QR que permetrà inscriure’s a la cursa introduint un codi de descompte.


Representats de paradistes del Mercat Central i el Mercat de Torreforta, així com de l’empresa de Mercats, han estat rebuts avui pel gerent de la Fundació PortAventura, Sergi Padilla, a les instal·lacions del “Dream Village”.


El president de l’empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha destacat que “els Mercats són prescriptors d'una alimentació sana i d'hàbits saludables, és per això que formen un tàndem natural amb l'activitat física i amb propostes esportives com aquesta iniciativa de Port Aventura que, a més, té un component solidari tan destacat".
 
Cursa solidària
La “Fun Run” d’enguany es destina a la lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA), una malaltia del sistema nerviós central caracteritzada per una degeneració progressiva de les neurones motores (encarregades de controlar el moviment de la musculatura voluntària) a l'escorça cerebral, tronc de l'encèfal i medul·la. Aquestes neurones deixen progressivament de funcionar i moren, la qual cosa provoca debilitat i atròfia muscular.


L'ELA esdevé la tercera malaltia neurodegenerativa en incidència, després de la demència i la malaltia de Parkinson. Més informació a www.fundacionportaventura.org.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Congrés de Mercats de Catalunya a Tarragona
16/11/2023

Tarragona acull el 4t Congrés de Mercats Municipals de Catalunya

Els nous hàbits del consumidor o una millor integració de la sostenibilitat i la innovació en l’estratègia d’aquest canal comercial, entre els temes centrals de la trobada

Ves a la noticia
Presentació DOP Siurana
15/11/2023

La plaça Corsini tornarà a viure la fira de l'oli nou amb la 23a Fira de l'Oli DOP Siurana

La cita d’enguany serà el 24 i 25 de novembre i comptarà amb la participació de més d’una desena de cooperatives representants de comarques de Tarragona Les parades del Mercat Central repartiran les butlletes del tradicional sorteig “El teu pes en oli”

Ves a la noticia
Cursa Sant Silvestre i campanya donació Sang Silvestre
13/11/2023

Arrenca la 19a Cursa Sant Silvestre i la 6a campanya de donació 'Sang Silvestre'

El Mercat Central de Tarragona ha acollit, un any més, la presentació d’aquesta tradicional cursa popular i serà el punt de recollida dels dorsals del 29 al 30 de desembre. La cursa es farà el 31 de desembre i per sisè any consecutiu torna la col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Tarragona, la ‘Sang Silvestre’

Ves a la noticia