20/04/2023

La Plaça Corsini prepara Sant Jordi amb la segona jornada d'activitats familiars "Hi havia una vegada"

Una degustació popular d’escalibada al Mercat Central, la presentació d’una nova gegantona i una recollida solidària de llibres i contes, entre les propostes de dissabte al matí.

Hi havia una vegada Corsini

Amb motiu de la proximitat de la Diada de Sant Jordi, l’empresa de Mercats de Tarragona organitza aquest dissabte al matí la segona jornada d’activitats familiars a Plaça Corsini. Després de l’èxit del primer dia, celebrat el cap de setmana passat, les famílies de la ciutat podran participar i gaudir de nou de les activitats programades.


El matí començarà amb una degustació popular i solidària d’escalibada al Mercat Central, a càrrec de “Verd’oli” i la parada Menuts i Conserves M. Del Carme. La ració tindrà un preu d’1€ i els beneficis es destinaran a la Fundació Bonanit. En segon lloc, Creu Roja Joventut organitzarà una recollida solidària de llibres i contes sota el lema #LlegimPelsNostresDrets. A més, els petits de la casa podran jugar als “Jocs a Plaça” del Mercat Central, jocs de gran format que s’instal·laran a Corsini fins les 13.30h.


Per la seva banda, la colla de Geganters Tarraco Escipions presentarà en públic per primera vegada la seva nova gegantona. Ho faran després d’una cercavila del gegantó Sant Jordi des del Mercadet del Fòrum fins a la Plaça Corsini a partir de les 10.30h, quan el conjunt de gegants participants arribaran a Corsini per fer una ballada conjunta i desvetllar la identitat del nou personatge a les 12.30h. La cercavila comptarà amb la participació dels Gegants del Passeig Torroja, Sagrat Cor, Gegants Petits de Valls, Gegants Fadrins de Reus, Gegants Carpell de Reus, la Dragonina de Constantí i l’acompanyament musical d’El Tecler.
 
Tarraco style dissabte tarda

Dissabte a la tarda, la plaça Corsini acollirà la Tarraco Fashion, una mostra de barberia, estilisme i caracterització que començarà a les 18.05 h amb una batalla de barbers i un concurs de recollits en directe. A les 18.30 h se celebrarà una desfilada de moda i tendències lliure i a les 19 h l’Style walk, la desfilada de noves tendències del projecte artístic de l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Estilisme i direcció de perruqueria de l’Institut Cal·lípolis. I a les 19.30 h serà el torn de la mostra de bodypainting per part de l’alumnat del mateix centre educatiu.


Finalment, a les 20.05 h es farà l’entrega de premis de la jornada que compta amb la participació de la conselleria de Comerç, els Mercats de Tarragona, l’Associació de Perruquers i Barbers de Tarragona i Lleida i l’Institut Cal·lípolis.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Projecte envelat NUA Arquitectes
23/10/2023

EL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ DE L’EMPRESA DE MERCATS DE TARRAGONA APROVA ENCARREGAR UN NOU AVANTPROJECTE D’HUMANITZACIÓ DE LA PLAÇA CORSINI

Es tracta de la proposta “L’envelat”, presentada per NUA Arquitectes, Lligams i Elisenda Rosàs, i que va quedar en segona posició al concurs d’idees

Ves a la noticia
expo aliments
05/10/2023

El Mercat Central acull l'exposició de gran format "Tot el que no es menja. 35 anys aprofitant els aliments de manera solidària"

Pretén sensibilitzar sobre el malbaratament sistemàtic d’aliments i la tasca d’aprofitament que duen a terme els bancs dels aliments i altres entitats. La Plaça Corsini acollirà dissabte 7 d’octubre el Gran dinar d’Aprofitament, un àpat obert, gratuït i elaborat amb aliments recuperats.

Ves a la noticia
Congrés de Mercats
03/10/2023

Tarragona acollirà per primera vegada el Congrés de Mercats Municipals de Catalunya el proper 20 de novembre

Aquesta 4a edició se celebrarà al Palau de Congressos de la ciutat i hi assistiran paradistes, representants i tècnics d’aquests equipaments comercials. La jornada girarà entorn la sostenibilitat i la innovació als mercats municipals i inclourà una visita al Mercat Central. Està impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i comptarà enguany amb la col·laboració de l’empresa de Mercats de Tarragona.

Ves a la noticia