13/04/2023

La Plaça Corsini s'omplirà d'activitats familiars aquest divendres a la tarda amb la iniciativa "Hi havia una vegada"

Una exposició d’art, l’arribada i exhibició del gegantó de Sant Jordi i un taller sobre un conte infantil són les propostes programades

hi havia una vegada

Aquest divendres 14 d’abril a la tarda se celebrarà a la Plaça Corsini la iniciativa “Hi havia una vegada”. Es tracta d’un conjunt d’activitats dirigides al públic familiar que tindran lloc a partir de les 16.00h i s’allargaran fins a quarts de set de la tarda.


En primer lloc, el Col·legi Joan Roig inaugurarà a les 16.00h l’exposició “Art en miniatura”, una iniciativa artística de l’escola en la qual els alumnes decoren l’interior d’ampolles i envasos de plàstic. Un cop feta la inauguració l’exposició quedarà exposada a l’interior del Mercat Central unes setmanes.


A les 17.30h la Plaça Corsini acollirà l’arribada del Gegantó de Sant Jordi. Un any més, els Geganters Tarraco Escipions seran els encarregats d’apropar al mercat aquest tradicional gegantó, qui farà un ball a plaça i també quedarà exposat a l’interior al Mercat fins el proper cap de setmana, Diada de Sant Jordi.


Per últim, un cop soni la darrera nota del Carilló de les 18.00h, Jaume Copons i Liliana Fortuny començaran el taller monstruoso-robòtica sobre el seu conte infantil, publicat per Combel Editorial.


Totes les activitats són d’accés lliure i pretenen calentar motors per l’arribada, el proper dia 23, de la Diada de Sant Jordi.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Presentació DOP Siurana
15/11/2023

La plaça Corsini tornarà a viure la fira de l'oli nou amb la 23a Fira de l'Oli DOP Siurana

La cita d’enguany serà el 24 i 25 de novembre i comptarà amb la participació de més d’una desena de cooperatives representants de comarques de Tarragona Les parades del Mercat Central repartiran les butlletes del tradicional sorteig “El teu pes en oli”

Ves a la noticia
Cursa Sant Silvestre i campanya donació Sang Silvestre
13/11/2023

Arrenca la 19a Cursa Sant Silvestre i la 6a campanya de donació 'Sang Silvestre'

El Mercat Central de Tarragona ha acollit, un any més, la presentació d’aquesta tradicional cursa popular i serà el punt de recollida dels dorsals del 29 al 30 de desembre. La cursa es farà el 31 de desembre i per sisè any consecutiu torna la col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Tarragona, la ‘Sang Silvestre’

Ves a la noticia
Projecte envelat NUA Arquitectes
23/10/2023

EL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ DE L’EMPRESA DE MERCATS DE TARRAGONA APROVA ENCARREGAR UN NOU AVANTPROJECTE D’HUMANITZACIÓ DE LA PLAÇA CORSINI

Es tracta de la proposta “L’envelat”, presentada per NUA Arquitectes, Lligams i Elisenda Rosàs, i que va quedar en segona posició al concurs d’idees

Ves a la noticia