10/08/2023

Obert el període d'adjudicacions i transmissions de parades dels mercadets de la ciutat

Les propostes per ocupar noves parades es poden presentar fins el 29 d’agost i 5 de setembre, respectivament.

corsini

Els Mercats de Tarragona continuen com cada any el seu procés de regulació i ordenació dels mercadets municipals. En aquest sentit, aquesta setmana ha obert el termini de presentació de propostes del procés d’adjudicacions i transmissions, a través del qual es pretén ocupar parades que actualment estan lliures o que vulguin ser transmeses.
 
Les persones interessades poden presentar la documentació presencialment a les oficines de Mercats de Tarragona (Passatge Cobos, 4) de 9.00 a 14.00h. El termini de les adjudicacions acaba el dimarts 29 d’agost i el de les transmissions en canvi s’allarga fins el dimarts 5 de setembre.
 
Tota la documentació dels dos procediments està disponible al taulell d’anuncis de la pàgina web www.mercatsdetarragona.cat

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Fira del vi DO. Tarragona
27/05/2024

La fira del vi DO. Tarragona torna a la plaça Corsini del 31 de maig al 2 de juny

Durant tres dies parades del Mercat Central i establiments oferiran propostes gastronòmiques que complementaran els vins de 16 cellers de la DO Tarragona.

Ves a la noticia
Logo Tarragona Centre Comercial obert
13/05/2024

El projecte ‘Tarragona Centre Comercial Obert’ amplia el termini d’execució fins al desembre 2024

L’empresa pública Mercats de Tarragona ha rebut la notificació per part del Ministeri d’Economia Comerç i Empresa de la concessió d’ampliació de sis mesos del termini per executar el projecte 'Tarragona Centre Comercial Obert' de manera que s’allargarà fins al 31 de desembre de 2024

Ves a la noticia
fira d'abril 2024
10/05/2024

La fira d'abril a Bonavista supera els 65.000 visitants

Les xifres d’afluència i participació de la ciutadania, la implicació de les entitats, l’acollida positiva de la nova ubicació i el bon funcionament general de la Fira són els aspectes més destacats per l’organització. Durant sis dies les cinc casetes instal·lades han estat l’ànima de la Fira esdevenint el punt de trobada i convivència de ciutadania i visitants amb una amplia oferta gastronòmica, musical i d’art.

Ves a la noticia