14/02/2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista.

mercats tarragona

Des d’aquest dimarts 14 de febrer ja es poden consultar les bases relatives a l’organització de la Fira d’Abril d’aquest any, prevista pel cap de setmana del 28 d’abril a l’1 de maig de 2023 a Bonavista. Es tracta dels plecs de prescripcions tècniques i administratives que han de regir l’adjudicació del contracte per a la gestió de l’esdeveniment i que estan disponibles al taulell d’anuncis de l’empresa de Mercats de Tarragona.
 
L’import de licitació és de 14.900€, IVA no inclòs, i la data límit per presentar ofertes finalitza el proper dilluns 13 de març a les 13.00h. Les propostes es poden enviar per correu electrònic, per correu certificat o en sobre tancat a les oficines de Mercats de Tarragona (Passatge Cobos, 4).
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, subratlla que “des de l'empresa de Mercats confiem que aquest any es pugui recuperar la celebració de la Feria de Abril amb el seu format tradicional i hi hem destinat tots els recursos possibles perquè sigui així".

 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs
14/03/2023

Una vintena de carros desfilaran per la ciutat aquest diumenge amb motiu de la celebració dels Tres Tombs

El Mercat Central compta un any més amb l’exposició d’un carro d’època a l’interior del recinte. L’itinerari començarà a partir de les 11.30h des del carrer Francesc Bastos i arribarà fins la Rambla Nova.

Ves a la noticia
aparcament corsini
17/02/2023

Actualització de tarifes de l'Aparcament Corsini

L’empresa pública de Mercats s’adhereix a la política de les noves tarifes d’aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
mercats tarragona
14/02/2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista.

Ves a la noticia