14/02/2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista.

mercats tarragona

Des d’aquest dimarts 14 de febrer ja es poden consultar les bases relatives a l’organització de la Fira d’Abril d’aquest any, prevista pel cap de setmana del 28 d’abril a l’1 de maig de 2023 a Bonavista. Es tracta dels plecs de prescripcions tècniques i administratives que han de regir l’adjudicació del contracte per a la gestió de l’esdeveniment i que estan disponibles al taulell d’anuncis de l’empresa de Mercats de Tarragona.
 
L’import de licitació és de 14.900€, IVA no inclòs, i la data límit per presentar ofertes finalitza el proper dilluns 13 de març a les 13.00h. Les propostes es poden enviar per correu electrònic, per correu certificat o en sobre tancat a les oficines de Mercats de Tarragona (Passatge Cobos, 4).
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, subratlla que “des de l'empresa de Mercats confiem que aquest any es pugui recuperar la celebració de la Feria de Abril amb el seu format tradicional i hi hem destinat tots els recursos possibles perquè sigui així".

 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs mercat central
14/03/2024

Els Tres Tombs se celebraran diumenge amb la novetat d'un carro adaptat a persones amb mobilitat reduïda

L’interior del Mercat Central acull enguany l’exposició d’una carreta de principis del segle XX amb un bot de pesca domèstica. Dissabte el matí la Plaça Corsini acollirà el tradicional sorteig de la panera dels Tres Tombs.

Ves a la noticia
Aparcament Corsini
14/03/2024

L'Aparcament Corsini actualitza les seves tarifes

S'equiparen així a les tarifes de la resta d'aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
actes aniversari MC
12/03/2024

El Mercat Central celebra dissabte el 7è aniversari amb una degustació popular i un tast de vins

L’OPP Peix Blau Tarragona cuinarà 1000 racions de fideuà i de seitó fregit el migdia a Plaça Corsini. A la tarda, l’enòleg tarragoní Pol Aluja oferirà un maridatge de vins de les 4 D.O. de la província de Tarragona a l’interior del Mercat. Una dotzena de pollets de gran format il·lustrats per Edu Polo serà un dels reclams infantils durant els dies de Pasqua al Mercat.

Ves a la noticia