22/08/2023

Torna a sortir a licitació el Servei d'oficina tècnica del projecte “Tarragona, centre comercial obert”

El termini per presentar propostes finalitza el proper dilluns 4 de setembre.

tarragona

El servei d’oficina tècnica per la gestió de les actuacions en el marc del projecte “Tarragona, centre comercial obert” ha tornat a sortir a licitació, un cop aquest va quedar desert en la primera licitació publicada. Es tracta d’un projecte finançat per la Unió amb els fons Next GenerationEU que pretén impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. L'objectiu principal de l'oficina externa és assegurar que els projectes s'executin d'acord amb els requisits tècnics i de gestió establerts, garantint així la consecució de les fites contemplades.
 
Cal recordar que la inversió del projecte “Tarragona, centre comercial obert” està valorada amb un total d’1.498.948 euros i va obtenir una subvenció de 1.199.158,40 euros, el que representa un el 80% de l’import global.
 
El termini per presentar propostes està obert fins el proper dilluns 4 de setembre de 2023.

Les bases públiques de licitació es poden consultar aquí.

 

next generation

 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercadet forum
12/07/2024

Surt de nou a licitació la creació d'una ruta urbana entre mercats, mercadets i punts identitaris de la ciutat

A través de la tècnica del storytelling s’enllaçaran els punts d’interès amb una història ficcionada amb referències patrimonials i relats reals. És una de les accions del projecte Tarragona Centre Comercial Obert, finançat per la Unió Europea amb fons Next GenerationEU.

Ves a la noticia
peix
05/07/2024

Tret de sortida de la campanya de promoció del peix fresc al Mercat Central

Durant els divendres i dissabtes de juliol es cuinaran gratuïtament al Mercat catorze varietats de peix diferents. La iniciativa compta amb la participació del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP) i està cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d'Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

Ves a la noticia
txaber mercat central
02/07/2024

El Mercat Central promocionarà el peix fresc de proximitat aquest estiu oferint servei de degustació gratuït

El cuiner Txaber Allué, conegut com El Cocinero Fiel, serà l’encarregat de cuinar al Mercat catorze varietats de peix comprades a les peixateries del recinte. La iniciativa compta amb la participació del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP) i està cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d'Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

Ves a la noticia